Where did i go?

Oj oj oj vilken helg. Jag har haft fullt upp hela helgen och denna dagen har varit galen! Har gjort allt från att festa med barndomsvännen till att ragga på österspelare och bli medbjuden på fest med laget. MÅSTE varva ner nu. 
Kanske kommer berätta mer detaljer om helgen om jag vågar.... Har haft en sjuk helg. MEN en otroligt välbehövlig sjuk helg! haha. Livet är bra igen, I'M BACK!
PUSSSSSS ♥

Oj oj oj

Sjukt dålig update här ja! Igår kom jag hem sent och gjorde mig iordning, lipade till Vampire Diaries och sen gick vi ut. Utgången var väl lite sådär.. Vissa ups och endel downs. Idag är jag bakis och trött och ska livnära mig på kaffe! Sedan drar vi till Vrå och till Linnea, supeerpepp på det där jao.
Hoppas eran fredag var bättre än min ;)
Puss på er!

Hallihallå

Det här med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej va.. Råkade visst stänga av klockan i sömnen. Så NU är jag stressad. Det ska tvättas, städas och göras i ordning fram till klockan två för då går bussen in till stan. 
Btw, så älskar jag fredagar. Lätt bästa dagen på veckan, för alla är så sjukt glada att det är helg då! Jag har ju dock helg every day of every minute, det börjar bli liiite tråkigt nu. 
Snart kommer nog lite Turkiet-bilder upp också. Om jag har tid och orkar. Har inte fått alla bilder än, men några lär komma upp här inom kort :) 
Ha en bra dag alla! 
Puss

Fräschast i stan

Har hunnit med en liten promenix och en dusch. Fråga Olle har jag också hunnit kolla på lite :) Ikväll blir det inget satc för mig inte! Ställer klockan imorgon för att ta tag i hushållssysslor, lame. Måste hinna med en buss till stan så jag får pussa lite på mina finisar också. Utgång imorgon förhoppningsvis, sen spenderas helgen i ljungby med min barndomsvän. Inflyttningsfest stod på schemat där tror jag. Fullspäckad helg. 
Hur i helvete kan jag vara så uppbokad och ha så mycket att göra när det ändå känns som att jag inte har något liv och att jag har huuur mycket tid som helst. Det går inte riktigt ihop sig va.... Aja, bjussar på en halvnaken, nyduschad Anka!

Älskar vi killarnas svettlukt?

Den här diskussionen har jag och mina vänner haft några gånger:
Om vi kvinnor attraheras av männens svettlukt och varför? 
Är man till exempel tillsammans med en kille så tycker man oftast aldrig att människan luktar äckligt, alltså svettäckligt. Det är snarare tvärt om, att vi dras till svettlukten. Jag kan bara svara för mig själv och jag kan säga att det hänt mig 1 eller max 2 gånger att jag blivit attraherad av svettlukten, men då måste jag ju säga att killen(arna) var smoooooking hooooot! haha. Så jag tror att det beror på hur attraherad du är av personen och hur kääääär du är i killen. I vissa fall kanske man aldrig ens känner när personen luktar svett och i andra fall (mitt, haha) så känner du lukten men attraheras av det.
Lite konstigt kanske och lite äckligt också.. Men jag tror att det är den fysiska dragningskraften som avgör det hela. 
Det var vad jag har gått och tänkt på idag! Haha.
Sjukt kul att få så mycket respons på mitt hatinlägg till dunderkåta killar också! Det uppskattas :)
SPAANK YOU! ♥

Är det ett skämt?

Hade världens mest oseriösa teorilektion idag. Slösade bort 2 HELA TIMMAR av mitt liv på att sitta och kolla på bilar som kör in i hus och kör på andra bilar, detta skulle tydligen vara roligt? Vad lär man sig av det? Det undrar jag. Såhär kunde det låta för att ta ett exempel: Så vi människor är alltså dagsvarelser, det betydde? att.... vi..... ser..... bättre..... i........... dagljus ja än i mörker. Suck, suck och suck! Det enda positiva med detta är att jag nu fattat att jag inte är 5 år och att jag faktiskt bara har 2/3 kvar av kursen....Är det någon som känner igen sig? Någon som tycker att teorikursen är för efterblivna 10-åringar? 
Nu blir det kaffe, puusss

Morning beautiful world..

.. go fuck yourself!
Ja, lite så känner jag idag. Förvånande? Nej. Den känslan har byggt bo hos mig,
Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe. Vaknade vid tio men råkade somna om (ouppsi) och sen väcktes jag av ett sms vid kvart över 12.. Idag har jag lite planer på schemat så jag känner mig inte helt meningslös iaf! Det blir Växjö med Joy och sen teorikurs i två timmar. Ska även försöka hinna med att söka jobb också. Det är min dag!
Btw, har en till fundering angående killar och tjejer. Det lär komma upp ett inlägg om det senare ikväll, så håll utkik! 
Puss

Funderingar

Något jag tänkt på som nybliven singel (wihoooo) är hur stort allt blir på fejjan efteråt. Först så frågar allt möjligt folk vad som har hänt hit och dit och sen ska det puffas från gud vet vilka och sen ska det skrivas på fb hela jävla tiden. Jag blir så sjukt irriterad på folk som inte kan fatta en hint. Svarar man inte så KANSKE man inte vill snacka? OCH bara för att man snackar med någon betyder inte det att man vill ligga med personen? Bara för att man är singel så betyder inte det att alla man snackar med på fejjan vill man ligga med. NEJ NEJ OCH ÅTER NEJ FOLK! Bara för att man är singel betyder inte det att man letar efter ett förhållande eller ens vill träffa någon. Det fanns en anledning till att jag blev singel, för att jag vill vara det. I alla fall ett tag. 
En anledning till varför folk håller på också är kanske för att dom tror man är lätt, men det borde dom väl fatta att man inte är när man kaxar mot dom och absolut rå-dissar dom.. Jag loggar ut från fb på min mobil när jag går och lägger mig och har fått göra i ungefär en vecka för annars blir jag väckt av folk (och med folk menar jag alltså dunderkåta killar) som spammar en med meddelanden. 
Ja, det var typ detta jag ville ha sagt. 
Nu blir det sängen. Hejdå Facebook och Godnatt bloggen
(avslutar hatinlägget med lite kärlek och en crazy bild på en crazy lady)
 

mobilblogg

tänkte att jag skulle prova att mobil-blogga. Älskar att jag sitter med datorn framför mig... det är grown ups på Viasat film för er som inte heller har något liv och har lika tråkigt som jag! den filmen funkar alltid, sjukt rolig är den :)


en bild som togs tidigare idag som jag hade roligt med.

Hemma bra men borta bäst?

Kom precis hem efter en mysig kväll med Jennifer och Joy som innehöll allt från kaffe, cola och chips till porrsurfning. Tänkte skriva "galna vänner jag har" men insåg precis att det är Jennifer som är galen, inte joy. Har haft det supertrevligt i alla fall och nu är jag rastlös, än en gång. Klarar inte av att vara hemma. Känns så instängt här i lilla Moheda. Därför söker jag tröst i Växjö hos vänner så länge. Men planen är att lämna Sverige så snart som möjligt för gott!
En kul(?) grej som Jennifer sa till mig innan var att hon ville betala mig för att ligga med hennes kompis.. Hon tog dock tillbaka det ganska snabbt eftersom hon tyckte synd om hennes kompis. Haha. Men WTF?! Hur ser den där kvinnan mig egentligen? Vad fasen är jag i hennes ögon? Okej att det har gått utför med mig efter gymnasiet men så jävla illa är det inte. SÅ desperat efter pengar blir jag aldrig! Hint hint till killen som stalkar mig och vill betala 10 000 för att få ligga. Kan man inte anmäla sånt förresten? Hmm.. Något att tänka på!

Busy day

Idag har jag varit produktiv på alla möljiga sätt! Tagit tag i mitt liv efter mycket tjat från vänner och familj. Så jao, jag har iaf börjat nu. Alltid något. Får hoppas att välmåendet kommer på köpet när allt är fixat. Ikväll ska jag mysa i stan med mina finisar. Åker in med bussen om en halvtimme.
Pusspuss

SATC

SATC (sex and the city) får mig att sitta uppe halva nätterna. Jag kan bara inte gå och lägga mig innan jag sett dubbelavsnitten som börjar på 3:an kl 0.05. Även om jag har alla säsonger hemma så är det ändå inte samma sak som att se random avsnitt på tvn. Jag älskar det. Alla avsnitt har ett budskap som får en att tänka till. Plus att det är sjukt kul också! Dock stör jag sönder mig på huvudkaraktären "Carrie" som spelas av Sarah Jessica Parker.  Jag har svårt för både karaktären och SJP som skådis. 
Serien är dock sjuuukt kul och bra så jag kan bortse från hennes hemska ansiktsuttryck och hennes korta temprament! 
 
 Jag älskar hur söt dom gjort SJP i Family Guy...
 
 
 

CHOCKAD!

Är i chock. Vad hände? Och hur hände detta? Och tack gode gud för att vi äntligen fick sätta TYSKJÄVLARNA på plats! Helt sjuk match. Tack Sverige. Ni imponerade!

Summertime

A trip down memory lane... Tänkte bjuda på lite sommarbilder såhär i höstrusket!
Sommaren2012 - Enjoy
Har hängt på Pappa Blå på Öland med dom bästa tjejerna någonsin!
 
 
Gick även vilse när jag skulle utforska ön under samma vistelse..
 
 
Jag hade en helt underbar studentdag.
 
 
Min fina balklänning
 
 
Var ute på djupt(?) vatten när jag försökte underhålla mina kusiner i torserydssjön.
 
 
Hade en massa roadtrips med min fina syster

Tjäääna!

Ja, jag har börjat blogga igen. Kör ett snabbt inlägg här nu för det är fotboll på tv som jag vill se! Sverige ligger dock redan under.. haha, är någon förvånad? Nej, trodde inte detta heller ;) Tänkte iaf att jag skulle bli seriös med det här igen. Vi får se hur länge jag orkar hålla på denna gången!
Puss